Wil jij een lekkere studente daten

door | oktober 5, 2013

Hoi allemaal. Ik ben Nicky, en ben 20 jaar. Studeer aan de hogeschool en heb me hier aangemeld omdat ik het wel een beetje zat ben van de mannen hier. Dus wil jij een lekkere studente daten? Ik vind mezelf wel een lekkere studente en ben op zoek naar een leuke man die gezellig wil daten. Natuurlijk gaan we zeker ook lekker genieten na afloop van de date maar ik wil wel echt origineel verrast worden. Dus niet een etentje en dan denken dat je me broek in mag komen. Nee doe iets spannends, iets nieuws maar ook heel erg leuk. Misschien vind je het lastig om iets te bedenken dan kunnen we het natuurlijk ook samen even overleggen maar je snapt denk ik wel me idee. En daarna ja dan daarna. Dan zouden we lekker naar mij kamer kunnen gaan. Want ja ik ben een lekkere studente dus heb ook een kamer waar wij samen heerlijk tekeer kunnen gaan. Ook daar gaan we vernieuwing in want ja we kennen elkaar nog niet dus maken het lekker spannend en gaan elkaar ontdekken. Ik heb er in ieder geval wel al heel erg zin in. Ik zoek niet een bepaald type man maar een lekkere student zou zeker niet verkeerd zijn. Past goed bij elkaar toch. Lekkere student met lekkere studente haha. Maar als je wat ouder bent dan heb ik er zeker geen problemen mee hoor we komen er samen wel uit. Ik hoop dat je een beetje een avontuurlijke man bent want dat ben ik ook. Misschien lijkt het niet zo maar het is echt zo. Daar zal je dan ook zeker achter gaan komen als je met deze lekkere studente op stap gaat. Het is veel gevraagd ik weet het, en misschien moet je er even over nadenken maar doe dat niet te lang want anders ben ik straks weg. Doe lekker gek en lekker spontaan dan ken je binnenkort met deze lekkere studente daten. Wat wil je nog meer zou ik zeggen? Word de dag van je leven geloof mij maar echt waar. Kusjes en knuffels Nikky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *