Sex op kantoor

door | augustus 2, 2013

Sex op kantoor

Sex op kantoor is wat ik erg geil vind! Een mag met een stropdas trekt mij erg aan! Het liefst pijp ik je met jou stropdas om je lul! Neem contact me op en wie weet kom ik wel langs bij jou op het kantoor. Ik sta open voor bijna alles wat met sex te maken heeft en wil dit allemaal op jou kantoor met jou doen! Lijkt het jou wat om een gratis afspraak met mij te maken en mij eens lekker te nemen op je kantoor terwijl je collega┬┤s denken dat ik een klant of iemand anders ben? neem dan direct contact met mij op. Ik ben 23 jaar maar heb al redelijk wat ervaring op het gebied van sex en wil dit graag nog uitbreiden. Ik kom uit de omgeving Groningen maar heb een auto dus ik kan ook zo buiten Groningen afspreken. Mocht het niet mogelijk zijn om op jou kantoor af te spreken dan kunnen we ook in mijn of jou auto sex hebben, dit makt mij niet zoveel uit zolang je maar een echte kantoor heer bent en vaak in pak gekleed bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *